Suklaacookies! |
Tällä ohjeella tulee 30-40 herkkua!
Suklaacookies
125 g voita
1,5 dl fariinisokeria
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
0,5 tl suolaa
0,5 tl vaniljasokeria
0,5 tl leivinjauhetta
3,5 dl vehnäjauhoja
125 g suklaarouhetta (suklaa oman maun mukaan, itse laitan puolet valkosuklaata ja puolet maitosuklaata)
0,5 tl kardemummaa
1 tl kanelia
Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet ja mausteet keskenään. Lisää jauhot voi-sokeriseoksen joukkoon. Taikinasta tulee todella jäykkää, joten sähkövatkaimen taikinakoukut ovat minusta paras väline tässä puuhassa. Lisää suklaarouhe. Nostele kahden lusikan avulla nokareita pellille. Keksit leviävät uunissa jonkun verran, joten jätä väliä.
Paista 200-225 asteessa 6-8 minuuttia. Keksit ovat uunista otettaessa todella löysiä, mutta se kuuluu asiaan. Anna keksien jäähtyä pellillä ennen kuin yrität irrottaa (tai syödä) niitä, niin ne kyllä jähmettyvät.
Mhmm hyviltä näyttävät! Nämä lähtevät tänään lauantain kunniaksi kokeiluun. Kivat ainekset kun kaikki löytyy suklaata lukuunottamatta kotoa. Kiitos reseptin jakamisesta! :)
VastaaPoistaJa hyviä nämä ovatkin, toivottavasti onnistuivat hyvin!
PoistaOi nam, nämä kuulostaa ihanilta! Pitänee hakea suklaata kaupasta... :)
VastaaPoista