lauantai 30. toukokuuta 2015

Farkusta kantolaukku piknikjuomille

Kesä se uhkaavasti alkaa olla jo nurkan takana ja päässä pyörii ideoita kesäisiin käsitöihin. Monesti rannalle ja muihin kesärientoihin lähtiessä on tullut tuskailtua juomatölkkien kuljettamista. Iso kylmälaukku ei oikein toimi, jos juomia ei ole kymmeniä. Muovikassi ja kylmäkalletkin on tullut testattua useampaan otteeseen, mutta aika hankala on sekin yhdistelmä. Nytpä sitten ratkaisin tämän ikiaikaisen kesäjuomaongleman farkkuisella lopputuloksella.


Piknikjuomille pieni laukku.


Tämä laukku on mitotettu noiden sinisten kylmäkallejen mukaan, toinen menee pohjalle ja toinen tuohon keskelle tölkkirivien väliin. Kantokahva on farkkujen vyötärönauhaa ja etupuolella on farkkujen tasku esim. pullonavaajaa varten.


Alunperin suunnittelin laukkua kuudelle tölkille, mutta lopulliseen mahtuukin kahdeksan (ei välttämättä yhtään huono juttu).

Päällinen, vuori, pohja ja vaahtomuovi.
Pohjaksi laukulle laitoin paksun pahvin, jonka päällystin ilmastointiteipillä, että kestäisi kylmäkallejen ja tölkkien kondensaation paremmin. Lisäksi pohjalla ja pitkillä sivuilla on palaset paksua vaahtomuovia (joskus tullut jonkun paketin pehmukkeena). Ei mitään hajua, että auttaako tuo vaahtomuovi pitämään juomia pitempään kylminä vai ei, mutta jos ei muuta niin toimivatpahan pehmusteina ja tukena :)

Laukku takaa, toisella sivulla on virkattu  kukkanen kesäisenä koristeena.

Laukku edestä, etupuolella on tasku esim. pullonavaajaa varten.
Kahdeksan tölkkiä ja kylmäkallet painaa sen verran, että kantohihnan kohdat kannattaa ommella usemman kerran edestakaisin.

Tätä minun blogia ja monenmoisia muita blogeja voi seurailla myös uudehkon Blogipolku -nimisen palvelun kautta, käykäähän tutustumassa: Blogipolku!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!