torstai 1. lokakuuta 2015

Boxy pouch eli laatikkomainen pussukka

Halusin keksiä pikkuveljelle syntymäpäivälahjaksi jotain pientä itse tehtyä ja päädyin tämmöseen laatikkomaiseen pussukkaan. Vanhojen farkkujen lahkeet ja vanhasta takista ratkottu massiivinen metallivetoketju, sekä graafinen vuorikangas teki tästä mun mielestä mukavan miehisen. Jotain pientä koristusta kuitenkin halusin, joten laitoin tuohon kahvaan muutaman tähdenmallisen koristeniitin (niitit täältä: Evena.fi). Ohjeita näihin löytyy pilvin pimein varsinkin englanniksi (hakemalla boxy pouch), mutta erinomaiset suomenkieliset ohjeet löytyy Villa & Villa blogista.Kahva meinasi mennä ensin väärin päin, mutta onneksi ennen ompelemista tuli vielä mieleen tarkistaa kahvan asento :) Tämmösessä pussukassa on himpun enemmän työtä perinteisempiin malleihin nähden, mutta ei mitenkään hirveästi kuitenkaan ja aika helppo tämä oli loppujen lopuksi pähkäillä!
Nämä pienet ja söpöt koristeniitit on superhelppoja kiinnittää kankaaseen! Niitin piikit painetaan kankaasta läpi ja taivutetaan sivuille, jotta niitti ei pääse irtoamaan.Vuorikangas on Ikeasta, tykkään paljon Ikean tukevista puuvillakankaista ja tämän kankaan valitsin ihan tätä tarkoitusta varten. Pussukka sai vuorista ihan himpun väriä, mutta oli silti riittävän miehinen. Ja kyllä, kuvio heittää noin millin, mutta huomasin ongelman vasta melkein valmiista työstä, joten sai luvan kelvata!

1 kommentti :

  1. Mä bongilen näitä laatikkopussukoita. Pitäs alkaa huomenna väsään, ja haen insipiraatiota. Farkku on kyllä hieno materiaali tähän malliin. Tungen vinkin korvan taa.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!