keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Korvakorujen säilytyspaikka valokuvakehyksestä

Korvakorujen säilytykspaikalle on ollut jo pitempään tilausta, mutta tuumasta toimeen pääsin vasta kun löysin kaappien kätköistä tuommosen söpön pienen puisen valokuvakehyksen. Pitsinauhoja puolestaan löytyy täältä: Evena.fi.

Nyt toivottavasti laajempi valikoima korviksiä pääsee käyttöön, kun ovat aina mukavasti saatavilla. Suurensuurihan tämä ei ole, mutta eipä minulla kovin montaa korvisparia ole tarvetta tuossa säilytelläkään (juhlakorut kun säilyy edelleen omissa laatikoissaan).



Poistin kehyksestä taustan ja lasin sekä pihdeillä vedin pois ne metalliset läpyskät, joilla taustalevy pidetään paikoillaan. Meinasin ensin maalata kehyksen valkoiseksi, mutta onneksi laiskuus iski ja en sitä tehnyt, sillä valkoisen pitsin kanssa tuo lämpimänruskea kehys on todella hurmaavan näköinen.



Pitsi on liimattu kuumaliimalla (apuna oli varrastikku ja peukalonkynsi) ja kuten kuvista näkyy, ei se ihan suoraan sitten kuitenkaan asettunut. Pitsi kannattaa vetää melkoisen kireälle, että lopputulos on toimiva ja näyttää hyvältä. Liiman kuivuttua leikkasin ylimääräiset pitsit pois.



Pitsissä on paljon pienen pieniä reikiä, joihin korvikset näppärästi sujahtavat!



Vielä kun keksisi jonkun kivan "jalan" tälle, että pysyisi pystyssä muutenkin kuin jotakin vasten tuettuna :)

2 kommenttia :

Kiitos viestistäsi!