tiistai 22. syyskuuta 2015

Lahjapaketointia ja kuorrutettuja muffineja

Reipas viikko sitten käytiin juhlimassa miehen vanhempien syntymäpäiviä ja tämmösiä viemisiä meillä oli.


Lahjapaperina on käytetty ruskeaa pakkauspaperia, paketin ympärille on kieputettu ohutta paperinarua ja naruun on kiinnitetty nuo kirjainviirit. Paketin päällä on vielä rautalangasta ja pienistä helmistä tehty kukkanen (näistä lisää kuvia tekstin lopussa).




Nämä on tehty mun luottoreseptillä ja ovat siis ihan vaan vaniljamuffineita (taikinaan tosin lisäsin valkosuklaahippusia). Kuorrutereseptejä haeskelin pitkään ja hartaasti, mutta en oikein syttynyt kaikenmaailman voihommeleille sun muille, joten säädin sitten ihan omasta päästä!

Kuorrute
2,5 dl Flora Kuohu (tai muu kuohu/vispikerma)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl vanilliinisokeria
tomusokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto joukkoon hetki ennen kuin kerma on valmista. Lisää vanilliinisokeri ja tomusokeria niin paljon, että kuorrute on mielestäsi sopivan makeaa (meni useampi ruokalusikallinen). Jääkaappikylmänä kuorrute on parhaan makuista (eli ihan superherkullista). Ja tätä tuli kyllä aika reilusti, puolet meni muffineille ja loput syötiin mansikoiden kanssa semmosenaan :)






Nämä kukkaset on ihan älyttömän yksinkertasia, rautalankaan vaan pujotellaan erilaisia helmiä ja väännellään kukkasen muotoon! Kukkaset on tehty jo vuosia sitten, mutta siivouksen yhteydessä löysin ne taas ja otin heti käyttöön :) Lahjoihin, kortteihin yms. käyttöön erinomaisia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!