lauantai 24. lokakuuta 2015

Helpot ja nopeat demonin sarvet

Nämä sarvet on oikeasti ihan älyttömän helpot ja varsin nopsat tehdä. Olin ihan todella postitiivisesti yllättynyt, kuinka hienot näistä lopulta tuli! Ja todella halvalla :)

Sarvet on tehty näillä ohjeilla: Demonic Horns, mutta koska tulin räpsineeksi reilusti vaihekuvia, tulee tässä ohjeet suomeksikin :)

Sopivasti hiukset asettelemalla, saa pannan jäämään piiloon :)Vasemmalla 1. vaihe ja oikealla 2. vaihe.
1. vaihe
Ruttaa, kieritä, pyöritä, taivuta ja painele alumiinifoliota suurinpiirtein sarvien muotoon (ei tarvitse olla vielä lopullisessa muodossaan). Laitoin sarvien juuren puolelle vaahtomuovipalaset vähentämään folion tarvetta. Jätin vaahtomuovit ylipitkiksi, jotta niistä olisi hyvä pitää kiinni maalausvaiheessa.

2. vaihe
Pyöritä maalarinteippiä folion päälle, tämä tasoittaa pintaa, lisää kestävyyttä ja helpottaa seuraavaa vaihetta. Kun maalarinteippi on paikallaan, muotoile sarvi lopulliseen muotoonsa.


3. vaihe
3.vaihe
Tee liima-vesiseos (laimenna valkoista perusliimaa hiukan vedellä) ja leikkaa sanomalehdestä suikaleita. Liimaa sarvien pintaan kerros sanomalehtisuikaleita, yritä saada pinnasta tasaisehko (epätasaisuudet ei tosin haittaa mitään). Jätä kuivumaan, tämä tekovaihe kesti kaikkein pisimpään.


4. vaihe
4. vaihe
Tee kuumaliimalla renkata sarven pintaan haluamillesi välimatkoille. Mun bilteman kuumaliimapistooli ei ole kovin tarkka, joten renkaat on melkoisen epätasaisia, mutta ei se menoa haittaa!


5. vaihe
5. vaihe
Maalaa sarvet mustalla (tai haluammallasi) akryylimaalilla ja ihastele! :)


6. vaihe
6.vaihe
Halutessasi lisää eriväristä maalia mustan päälle satunnaisesti sutimalla sienellä tai pensselillä. Laitoin tuommosta tumman purppuraa väriä, mutta harmillisesti se ei oikein kuvasta erotu. Maalin kuivuttua leikkasin ylimääräiset vaahtomuovit pois pantaan kiinnittämistä varten.


7.vaihe
7. vaihe
Sarvet kiinnitetään vielä hiuspantaan. Löysin sopivan rikkinäisen hiuspannan kierrätyskeskuksesta 0,30 €:lla ja irrottelin siitä kaiken ylimääräisen pois, että jäljelle jäi vain kapea musta muovipanta.


Valmiit sarvet, sarvet on liimattu pantaan pikaliimalla.

2 kommenttia :

Kiitos viestistäsi!