keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Vauvalahjoja

Lukioaikainen kaveri sai äskettäin vauvan ja tutustuin minulle ennalta täysin tuntemattomaan aihealueeseen eli vauvoille tehtyihin käsitöihin. En tiedä lukeeko tuore äityli tätä minun blogia, mutta tässä esimakua, jos sattuu lukemaan, paketti kulkeutuu vastaanottajalle viikonloppuna :)

En ole kummoinenkaan korttiaskartelija; ei ole kuvioleikkureita eikä leimasimia sun muita, mutta mielelläni siitä huolimatta toisinaan askartelen kortin tilanteen niin vaatiessa. Pöllön virkkausohje on täällä: Crochet Owl.


Samaisen kortin sisäaukeama, vasemman sivun otusten piti olla kirahveja, mutta enemmän mulle kyllä tulee mieleen niistä Loch Nessin hirviö (tosin oltiin aikanaan vauvelin äidin kanssa Skotlannissa Nessiä jahtaamassa, joten hyvin sopii aiheeseen sekin).

Virkattu pallo. Tästä tuli ihan superhauska pallo ja piti ihan ruveta tekemään toista itselle! Ohje täällä: Crochet amish puzzle ball

Tämä mehiläisystävä on rapinalelu. Päällikankaana on paksua puuvillaa (mun kangasvalikoima ei voisi olla vähemmän vauvoille soveltuva kuoseiltaan, mutta yhden pienen tilkun onnistuin löytämään, jossa tuo mehiläinen oli). Välissä on yksi kerros fleeceä antamassa vähän paksuutta ja yksi kerros muropaketin muovipussista leikattua muovia. Vinkin tuohon muoviin bongasin jostain blogista, mutta en ikävä kyllä muista mistä. Kangaskerrosten väliin on vielä jätetty erilaisia nauhanpätkiä sojottamaan.

Kuten edellä todettua, mulla ei oikein ole mitään kivoja kankaita vauvajuttuihin mutta ehkä se ruokalapussa annetaan anteeksi :) Ohje ja kaavat huivimallisiin ruokalappuihin täällä: Bandana Bib

2 kommenttia :

  1. Monenlaista kivaa olet näperrellyt Pienokaiselle. Tosi hauska tuo pallo. En ole sellaista aikaisemmin nähnytkään virkattuna, kankaisena kylläkin. Kaunis on korttikin! Ilahtuisin itse tuollaisesta vauvalahjasta ihan suunnattomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tuo pallo on ehdottomasti oma lempparinikin ja sain juuri valmiiksi toisen pallon, nyt on mullakin yksi :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!