sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Valkosipulinystävän kermaviilidippi

Valmiit dippijauheet ei oikein ole meidän juttu. Maku yleensä on mitä on ja ainesosaluettelo on nälkävuoden pituinen sisältäen kaikenmaailman lisäaineita. Tässä dipissä on viisi ainesosaa ja mun mielestä se voittaa maussa valmiit jauheet mennen tullen!




Valkosipulinen dippi:
1 purkki kermaviiliä
2 tl paprikajauhetta
0,5-1 tl valkosipulijauhetta
1 tl chilijauhetta
(ripaus suolaa)

Sekoita mausteet kermaviiliin. Valkosipulijauheen määrä riippuu siitä kuinka suuri valkosipulinystävä olet :) 1 tl valkosipulijauhetta tekee dipistä ihan todella valkosipulisen, joten kannattaa aloittaa vähän vähemmällä määrällä ja vaikka lisätä tarpeen tullen. Suolaa voi halutessaan laittaa, mutta sitä ei tarvita paljoa (enintään maustemitallinen). Anna dipin maustua jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!