lauantai 22. lokakuuta 2016

Kenkälaatikollinen muistoja

Välillä elämässä tulee vaan tarve pistää muistoja kasaan ja pakettiin. Mulle eletty elämä on mun elämää ja vaikka se ei ehkä mennyt ihan niinkun piti, en kuitenkaan halua hävittää kaikkea. Rakkaimmat, hauskimmat, kipeimmät, koskettavimmat, muistorikkaimmat esineet, kuvat, liput ja laput pakkasin tuunattuun vanhaan kenkälaatikkoon. Olen huutanut, itkenyt, raivonnut, nauranut, iloinnut ja ennenkaikkea rakastanut hetkissä, joista tämän laatikon sisältö minua muistuttaa. Nyt on kuitenkin aika tehdä uusia muistoja ja etsiä uusia seikkailuja!

Lidlin kontaktimuoveilla tuunattu kenkälaatikko ihanana säilytyslaatikkonaKenkälaatikko ja Lidlin kontaktimuovit!

Tämä "fiksailu" tuntuu olevan kovassa huudossa tällä hetkellä ja ite oon kuitenkin sen verran remppahenkinen, että en lähtisi näitä muoveja laittamaan työtasoihin tai välitiloihin, mutta tämmösiin pikkuaskarteluihin matsku tuntuisi olevan oikein passeli! Nämä mun tarpeet on haettu Lidlistä ja jotain kontaktimuoveja kai olivat nimeltään. Kirjan jos toisenkin ja pitkälti toistakymmentä (vai jo enemmänkin?) lautapelilaatikkoa tavallisella kirjamuovilla päällystäneenä voin todeta, että olipas nämä muovit melkoisen paljon miellyttävämpiä käyttää! Ei inhottavia näkyviä sormenjälkiä kirkkaassa muovissa ja jos vähän joutui irrottamaan, ei se lopputuloksessa näkynyt.

Nämä Lidlin muovit oli melko läpikuultavia sillä tavalla, että kenkälaatikon toisessa päässä oli hintalappuja sun muita tarroja ja kuvia (jotka eivät siis irronneet) ja ne jäivät hieman paistamaan muovin läpi (no ei niin suuri ongelma kun tämä koski vain laatikon toista päätä).

Jos tämäntyylinen puuhailu kiinnostaa, niin voin kyllä suositella Lidlin muoveja ja kenkälaatikkoa ekaksi projektiksi :) Etikettipidike täältä: Evena.fi! Etikettipidike on paikallaan pidikkeen mukana tulevilla ruuveilla, ruuvit luonnollisestikin jäävät törröttämään laatikon sisäpuolelle, mutta en kokenut sen haittaavan. Jos ruuvinpäät haittaavat, voi pidikkeen esim. liimata paikalleen tai laittaa laatikon sisäpuolelle pienet puunkappaleet, joihin ruuvit ruuvaa kiinni.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!