tiistai 15. marraskuuta 2016

Kirjoneulesukat - Silver Dream

Kylläpäs on taas ollut hiljasta blogin puolella, oikeessa elämässä tapahtuu jänniä asioita, joten harmillisesti on käsityöt ja blogin päivitys jääneet vähän taka-alalle, mutta kyllä nyt joulun lähestyessä pitäs riittää juttua tännekin! Ja läksinpä mukaan Facebookin Käsityöblogit -ryhmän joulukalenteriinkin ja nappasin sitten vissiin ihan päävoiton eli JOULUAATON! Mitähän ihmettä sitä aaton luukkuun keksisi?!
Oon tähän asti neulonu kaikki villasukkani Novitan perusvillasukan ohjeella (ja hyvä ohje onkin, ei valittamista!), mutta vähän aloin kaivata vaihtelua. Törmäsin sitten Drops Designin Silver Dream villasukkien ohjeeseen ja ihastuin ensisilmäyksellä! Neuloin sukat täsmälleen ohjeen mukaan, vaikka vahvistamaton kantapää ei tule mun käytössä kestämään puoltakaan talvea! Pitänee ehkä parsia kantapää jo ennen sukkien varsinaista käyttöönottoa.
Tuo Dropsin ohje ei minusta ollut juurikaan sen kummempi kuin Novitankaan, jos on villasukat tai parit aiemmin neulonut, onnistuu nämäkin vallan mainiosti. Vähän jänskätti tuo kirjoneuleosuus, kun en ole aiemmin tainnut kirjoneuleita tehdä, mutta hyvinhän se sekin onnistui. Ei tullut liian löysää eikä liian kireää vaan aivan passeli!

Lankaa mulla oli käytössä vaan yhdet kerät väriään ja sininen ei ihan riittänyt molempiin sukkiin loppuun asti, joten purin sitten ekan sukan kärkiosan ja tein molempiin valkoiset kärjet. Sinistä lankaa jäi yli n. 20 cm.


Lanka: 7 veljestä Aapo
Puikot: 3,5 (resorissa 2,5)
Ohje: Silver Dream Socks by DROPS Design

Ja onpas muuten hankala keksiä, että miten sais kivoja kuvia villasukista!

1 kommentti :

  1. Onpa kaunis tuo villasukkien sininen sävy, ja kaunis myös tuo kuvio.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!