keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Vanhoista lakanoista kangaskasseja

Nyt simmut kiinni, jos olet saamassa multa joululahjaa (tää voi olla just sulle!). Minähän tunnetusti tykkään tehdä kasseja, pusseja, laukkuja ja muita kaiken maailman kantovälineitä (esim. tyynyliinakassit ja pitsilakanakassit) ja vanhat lakanat on ihan huippua materiaalia perusostoskassien tekoon (luonnollisestikaan puhkikulutetut lakanat ei käy). Kuva on tehty tulostettavalla siirtopaperilla ja silittämällä. Mun siirtopaperi on inkClubilta (tämä tuote), mutta saahan noita käsittääkseni myös esim. Biltemasta ja Clas Ohlsonilta. Ohje muuten sanoo, että silitysraudan pitäisi olla täysillä, mutta mulla on muutama kuva kellastunut jos silitysrauta on ollut täysillä, joten kannattaa yrittää huomioida tuo!


Tuo kuva on minusta hauska kangaskassissa :) Tein kaksi tällä kuvalla olevaa kassia ja yhden vuorillisen kassin ilman kuvaa. Joskos noilla kelpaisi maitopurkkia roudata!
Yksi kassi sai sisälleen hauskan ruudullisen vuorin ja pienen avotaskun. Tässä kassissa ei ole ulkopuolella kuvaa.

Eihän tuo nyt painetun veroinen ole, mutta kyllä noilla siirtopapereilla aika näpsäkästi piristää tämmöstä valkosta pintaa!

Vinkkinä kahvojen ompeluun, ite teen kahvat nelinkertaisesta kankaasta, että ne olisivat tukevat ja mukavat kädessä. Tikkaukset teen molempiin reunoihin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!