keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

T-paidasta huivi/kaulakoru

Juu, kaikkea pitää kokeilla :D Tämmösiä hauskoja t-paidasta tehtyjä huiveja/koruja tulee aina aika ajoin vastaan pinterestissä ja olihan se testattava, että minkälaisen sitä ite saisi aikaiseksi. Tämä huivi on koottu täysin ilman ompelua, apuna oli tekstiililiima, mutta kyllä tämmösen saa tehtyä vaikka ihan ilman mitään liimojakin. En nyt ihan täysin ole vakuuttunut, että onko tämä mun tyyliä, mutta tykkään varsinkin tuosta toisesta tavasta pukea tämän (kuva löytyy postauksen lopusta).

Luonnollisestikin isosta paidasta riittää enemmän matskua kuin pienestä paidasta, tämä on tehty pienikokoisesta naisten t-paidasta. Tätähän voisi muuten varioida loputtomasti lisäämällä helmiä tai muita koristeita, käyttämällä useampia erivärisiä paitoja, letittämällä osan suikaleista yms.

Onks se nyt hyvin? :)Tarvitset t-paidan ja sakset, helppoa kun heinänteko!

Leikkaa alareunan käänne pois ja sen jälkeen loppupaita kainaloihin asti tuommosiks suikaleiks. Paita voi olla sivusaumallinen tai -saumaton, kumpikin passaa!

Venytä suikaleita niin, että ne rullautuvat (jos paidassa on sivusaumat, varo ettei ne ratkea, tosin ei se niin vakavaa ole, vaikka ratkeaisikin).

Jos haluat jotain koristeita, niin pujottele niitä aukileikattuihin suikaleisiin (pujottamisessa hyvänä apuna on esim. kanavaneula).

Asettele kaikki rinkulat päällekkäin (ja sivusaumat kohdakkain, jos paidassa saumat on). Sidoin langanpätkillä rinkulat yhteen nippuun saumojen kohdalta.

Liimasin saumakohtien päälle kaistaleet loppupaidasta leikatusta kankaasta.

Tässä huivi on pujotettuna kaksinkerroin kaulan ympärille, tykkään ite tästä tavasta enemmän!

Tässä huivi roikkuu enemmän kaulakorumaisesti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!