maanantai 9. toukokuuta 2016

Pitsireunaisesta lakanasta kasseja

Ostin kierrätyskeskuksesta tovi sitten pinkan valkoisia "matonkudelakanoita", joista olisi haaveena virkata matto. Huomasin kuitenkin, että yhdessä lakanassa oli kaunis reunapitsi ja siitäpä sitten lähti tämä idea tehdä tehdä siitä kangaskasseja. Eihän näissä mitään tiiliskiviä kannata kantaa, kun pitsiosa ei ole niin kestävä, mutta kyllä näissä kevyempää tavaraa kantaa! Lakana itsessään oli vielä erittäin hyväkuntoinen ja kangas kestävää.

Pitsireunaa riitti kolmen kassin leveyden verran ja toisessa kassissa pitsi onkin molemmilla puolilla ja toisessa vain toisella puolella.


Hauskana yksityiskohtana lakanassa oli kirjailtuna nimikirjaimet, jotka nyt siis jäivät toiseen kassiin. Mietin ensin, että olisin peittänyt kirjailun jollakin tapaa, mutta lopulta päätin jättää sen paikoilleen. Ja tää kangas muuten tuntuu rypistyvän ihan kun sitä vaan katselee, silitin kassit useita kertoja ja tämän sileämpinä en niitä saanut kuvaan :)

Toinen kasseista menee lahjaksi ihanalle, rakkaalle ystävälle ja siihen kokeilin kangastusseilla tehdä tuommosen tekstin. Täytyy sanoa, että eihän tuosta nyt ihan täydellinen tullut, mutta saa kelvata :) IKEAn kangastussit oli ainakin mun kädessä kovin epätarkkoja näin tarkkaan hommaan :D Toinen kassi meni ihanalla, rakkaalle äidille äitienpäivälahjaksi!

2 kommenttia :

Kiitos viestistäsi!