tiistai 26. tammikuuta 2016

Neulottuja huiveja (Nurmilintu)

Ikinä ennen en ole huivia neulonut, mutta ihastuin tuohon monen muunkin bloggarin suosiossa olevaan Nurmilintuun ja päätin neuloa huivin äidille joululahjaksi. Ensin tein harjoituskappaleen (tuo harmaa) ja totesin sen vähän pienenlaiseksi, joten jatkoin varsinaisessa lahjahuivissa ohjeen kuviota vielä yhden välin verran ja olin lopputulokseen tyytyväinen. Tämä malli on kyllä ihan uskomattoman ihana ja oikein mukava neulottava. Edellisistä villasukistakin on jo aikaa useampi vuosi, mutta vissiin neulominen on vähän niinkuin se kuuluisa pyörälläajo :)

Lankana oli Novitan Nalle ja koon 4 neulepuikot (joo, pyöröpuikko olis varmaan ollu parempi, mutta sopivaa kokoa ei minulta löytynyt). Ohje löytyy täältä: Ravlery - Nurmilintu.

Ja tosiaan, huivi löytyi kyllä lahjapaketista jouluna, vaikka vasta nyt muistin sen tänne lisätä!


Nurmilintu jatkettuna yhdellä ainaoikeapätkällä ja pitsiosiolla"Harjoituskappale" perusohjeella

Tuo pitsikuvio on kyllä ihana tässä ohjeessa!

Lisäksi tein jouluviemiseksi sytykeruusuja, jotka pakkasin kananmunakennon kanteen, sanomalehteen ja sellofaaniin (sellofaanin käyttö vähän harmitti, mutta en keksinyt sille mitään korvaajaakaan).

Superhelpot pakettikortit syntyvät kun korttiin liimaa palan kaksipuoleista tarraa (tai teippiä) ja ripottelee päälle hilettä!

2 kommenttia :

  1. Mullakin on suunnitelmissa Nurmilintu, mutta kun mua jotenkin ärsyttää tehdä sellaisia neuleita, joita blogimaailma on pullollaan, niin teen sen vasta joskus x vuoden päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vähän vierastan kans kaikkia "muoti-ilmiöitä", mutta tämä oli niin kiva lahjaidea äitille, että tein poikkeuksen tapoihini :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!