perjantai 8. tammikuuta 2016

Katsaus vuoteen 2015

No kun kaikki muutkin, niin piti kai se sitten minunkin tehdä tämmönen kollaasipostaus :) Tässä ovat siis viime vuoden suosikkituunaukset, virkkaukset ja askartelut.


Tuunailu ja vanhasta uutta tekeminen on erittäin lähellä mun sydäntä ja toinen suuri rakkaus on laukut, joten tässäpä ensimmäisenä menneen vuoden suosikkilaukut. Ekana on farkuista ja kauluspaidasta tehty jättikassi, keskellä tyynyliinasta tehty kangaskassi ja oikealla miesten puuvillaneuleesta tuunattu käsilaukku.Tässä sitten muut suosikkituunaukseni eli kerrosvati posliinilautasista, korvakorutelinen pitsistä ja vanhasta valokuvakehyksestä, säilytyskorit pöytätableteista ja sohvatyyny kauluspaidasta.


Lempparivirkkaukset olivat virkatut lumihiutaleet, salomoninsolmuilla virkatut huivit (eka huivi, toka huivi) sekä kirjovirkatut pussukat.


Askarteluista lemppareita olivat superhelpot pirunsarvet, onnittelukortti hääparille, juuttikranssit, satiininauharuusukkeet sekä huopapallot.


Tässä lopuksi vielä teidän ihanien lukijoiden suosikkipostaukset! Kirjoista tehdyt kuusikoristeet, halloweenkoristelut sekä omistakin lemppareistani löytynyt kauluspaidasta sohvatyynyksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!