keskiviikko 12. elokuuta 2015

Alennuskoodi lankakauppaan ja muita kuulumisia

Nyt on pitänyt ihan tosissaan kiirettä, kun työt alkoi taas! Olen lipunmyyjänä Varkauden Maximilla ja kesän aikaa meillä tehtiin iso remppa. Lauantaina sitten päästiin avaamaan ja tässä on tullut tehtyä useampikin ympäripyöreä työpäivä :) Jospa tässä kohta taas ehtisi käsityöhommienkin pariin!


Elokuvateatteri Maxim, Varkaus. Siinä se mun uusi työpiste nyt on!


Sain tässä pari päivää sitten mukavaa sähköpostia Vyyhti.fi -lankakaupasta, he haluavat tarjota teille ihanille lukijoille 20 % alennuskoodin! Aika siistiä mun mielestä, pitää ehdottomasti itsekin pistää tilaus tulemaan :) Alekoodi on tämä: Ominkäsin! (koodia käytettäessä iso etukirjan on merkitsevä) ja koodi on voimassa 31.8.2015 asti.


Tämä on varmaan tunturipöllö, kun tuli niin vaalea :)

Vielä loppukevennykseksi pieni käsityöjuttukin, eli afrikankukkapöllö. Nokka tältä vielä puuttuu, kun en oikein innostunut siitä ohjeen mukaisesta ja tavallaan tykkään tästä ihan ilmankin, mutta pitää vielä miettiä :) Muutenkin kyllä oioin aika paljon ja lainasin mm. Heidi Bearsilta join-as-you-go menetelmää, kun inhoan palasten yhteen liittämistä! Maksullinen ohjehan löytyy täältä: Maggie the African Flower Pillow

1 kommentti :

  1. Voi ei, ei tuollaisia alekoodeja saisi edes julkaista, meiksin rahat loppuu kesken! :D Söpö muuten tuo pöllö! :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!