sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Vanhan rahin fiksausta

Likipitäen hypähtelin innosta, kun bongasin kierrätyskeskuksesta säilytystilalla olevan rahin 7 €:lla. Päällä oli iso tahra, jota oli yritetty puhdistaa ja saatu se vaan leviämään entisestään. Lisäksi sivustan oli varmaankin kissa raapinut, joten kaikenkaikkiaan ei tämä varmaan monenkaan mielestä ollut unelmien löytö :) Minuun se kuitenkin iski heti, varsinkin kun olin vähän rahia jo metsästellytkin ja säilytystila rahin sisällä oli iso plussa!

Rahi uudelleenverhoiltuna ja laitettuna
Yläosan kangas on ihan oikeaa verhoilukangasta Eurokankaasta ja alaosan kangas on IKEAn valkaistu MINNA. Lisäksi hioin ja käsittelin rahin jalat uudelleen. Kaikenkaikkiaan rahi tuli kustantamaan 19,90 € (+ kuultomaali jalkoihin omasta takaa ja hillitön määrä sinkilöitä kankaiden kiinnitykseen).Tämän mallinen rahi on ihan uskomattoman helppo uudelleenverhoilla. Muuten, olen uudelleenverhoillut taustalla näkyvät tummanharmaat nojatuolitkin.

Yksinkertaisen muotoisten huonekalujen uudelleenverhoilu on yllättävän helppoa, rahiin leikkasin kankaat ihan vain ottamalla irrotetuista tarkat mitat. Taustalla vähän näkyvät nojatuolitkin ovat minun verhoilemat ja niiden kanssa purin vanhat päälliset pois ja leikkasin niitä kaavana käyttäen uudet kankaat.

Tässä rahi alkuperäisessä kuosissaan. Päällä oli ruma tahra ja toista sivustaa oli kissa raapinut.

1 kommentti :

Kiitos viestistäsi!