keskiviikko 30. elokuuta 2017

Hyllykkö puulaatikoista

Ja pinterestistähän se idea sitten lähti, jälleen kerran :D. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy vaikka mitä ihania puulaatikoista kasattuja hyllyköitä ja pitihän sitä päästä kokeilemaan. Omista varastoista ei harmillisesti löytynyt sopivia viini- tai pottulaatikoita, joten IKEAn apuun oli turvauduttava.

IKEAn Knagglig laatikoista kasattu hyllykköHyllykkö on kasattu neljästä IKEAn isommasta Knagglig laatikosta (KLIK). Laatikot on maalattu (ennen kasausta) kalkkimaaleilla ja lakattu matalla spraylakalla. Jokaisen laatikon pohja on maalattu eri värillä ja vähän tästä hyllyköstä kyllä tulee lastenhuone -fiilis, mutta aika hauska se joka tapauksessa on!

Laatikot on kiinnitetty toisiinsa ruuveilla kaikilta toisiaan koskettavilta reunoilta ja lopputulos on erittäin tukeva. Hyllykön "jalkoina" on valkoisella kalkkimaalilla maalattuja kirjoja (tietosanakirjoja kirjaston ilmaispisteeltä).

Ps. Alahyllyllä oleva harmaa laatikko on pienempi Knagglig, maalattu myös kalkkimaalilla ja kuviot on piirretty mustalla tussilla (isommat alueet on maalattu mustalla akryylimaalilla).

Käsittelemätön Knagglig -laatikko. Kuva: IKEA

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!