perjantai 18. joulukuuta 2015

Huopapalloja villalangasta

Alunperin bongasin ohjeen näihin ihaniin pieniin huopapallosiin jostain askartelukirjasta, mutta kun kirjaa ei saa tallennettua pinterestiin, niin en kyllä yhtään muista sen nimeä. Lankalaatikossa sattui sopivasti löytymään harmaata villalankaa ja kun vielä hankin punaista kaveriksi, tuli tästä ehkä maailman suloisin kuusenkoriste!


Kun lankapallot tekee löyhiksi, ovat valmiit huopapallotkin melko pehmoisia ja neulan avulla pallot on helppo pujottaa ketjuksi.Kuusessa huopapallokerju näyttää uskomattoman suloiselta!

Keri huopuvasta villalangasta löyhiä lankapalloja (omat palloni ovat 3-4m pitkistä langanpätkistä tehtyjä). Pujota pallerot yksitellen sukkahousunlahkeeseen ja sido jokaiseen väliin esim lanka (eli pallerot ovat yksitellen). Pyöritä pesukoneessa 40 asteessa.

Valmiit huopapalloset. Kun palloja repii irti sukkahousuista, kannattaa niitä pyöritellä vielä vähän käsien välissä, että ne eivät jää kovin pörröisiksi. Ja kannattaa varautua siihen, että ainakin muutama tulee epäonnistumaan :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!