maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kirppareilta löydettyä

Viimeviikolla tuunailin tätä blogin ulkoasua vähän kivemmaksi, mitäs mieltä olette? Varsinkin tuo taustakuva on kyllä mun mielestä ihana!

Tykkään kierrellä kirppareilla ja täällä Varkaudessa onkin kaksi erinomaista paikkaa etsiä tuunaukseen ja askarteluun materiaalia, nimittäin kierrätyskeskus Ekotori ja Fidan kirppis. Molemmista löytyy todella halvalla kaikkea ihanaa (joku saattaisi tosin olla vähän eri mieltä tuosta ihanuudesta). Pientä mielikuvitusta kun käyttää, niin kulahtaneista ja rikkinäisistäkin tavaroista voi keksiä tehdä kaikenlaista. Tässä alla muutamia viimeaikojen löytöjä:

Hauska kangaspalanen oli 0,30 € ja vanhat pikkuvikaiset taulut 0,50 €/kpl. Taulut olisi tarkoitus päällystää jollakin kauniilla kankaalla (kangas vaan vielä haussa).


Fidalla oli kasa vinyylejä 0,50 €/kpl ja jo tovin on tehnyt mieli kokeilla niitä uunissa tehtäviä vinyylilevykulhoja, nyt olis matskut niihinkin olemassa :) Ja tuosta minikehyksestä (sekin 0,50 €) tulee nuppineulatyyny.

IKEAn Malma peilit oli 0,50 €/kpl ja kunhan kelit vähän lämpenee, niin nuo olisi tarkoitus hioa ja maalata. Musta pikkulaukku oli myös 0,50 € ja siitä olisi tarkoitus irrotella nuo metalliosat ja tehdä ihan uusi laukku. Ainakin yhteen noista kirjoista olisi tarkoitus kokeilla leikata salalokero ja kravatista (0,60 €) tulee kamera/kännykkäpussukka. Kangaspalanen oli 1 € Fidalla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!